Deutsche Nationalitätenschule Werischwar
 
Felsős farsang

Felsős farsang

Minden remekül sikerült nagy rendezvényhez pontos szervezés, lelkiismeretes lebonyolítás, és lelkes, vidám, önfeledt társaság kell. Mindez 2024. február 9-én, pénteken itt, a Vásár téri suliban megvolt!

 

Az elmaradhatatlan jelmezes felvonulással kezdtünk. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, sok látványos és ötletes beöltözőnk volt.  Sőt! Nyolcadikos osztályaink még kis műsorral is megörvendeztetettek minket.

A tornateremben ezután indult a hamisítatlan diszkó. A gyerekek előzetes kérései alapján összeállított zene szólt. Sor került néhány, mindig nagy sikert arató Just Dance-re és „Folytasd a dalt” kvízre is. Party fényekben sem volt hiány: a gyerekek hoztak diszkógömböket, lámpákat, lézer fényeffekteket: lenyűgöző, elbűvölő hangulat ragadta magával a bulizókat.

Mindeközben az első emeleten játékos versenyek várták a bátor vállalkozókat: pingponglabda-tánc, gumicukorevés tejszínhab alól, célba lövés gumigyűrűvel, és vattapamacsok pakolása kanállal, bekötött szemmel. A jókedv garantált volt, ráadásul a nyertesek kuponnal gazdagodtak.

Kuponért kapható volt finom szendvics, süti és üdítő a büfében. Ebben az évben újdonság volt, hogy kuponért világító pálcát is lehetett kapni, ami nagyon népszerű volt: nem csoda, hiszen látványossá varázsolta a táncolókat.

 

Tanárok, gyerekek, szülők együttes munkájának eredménye volt ez a rendkívüli este.

Köszönet érte a CsodaCsapatnak!

Megyesi Ilona

DMS tanár, szervező

 

A farsangon készült képeket a Galériában nézhetik meg.