Deutsche Nationalitätenschule Werischwar
 
DÖK-hírek

DÖK-hírek

Elindultunk!

 

Iskolánkban a tanulók érdekeinek képviseletére diákönkormányzat működik.
A diákönkormányzat tevékenysége a tanulókat érintő valamennyi kérdésre kiterjed.
A diákönkormányzat az iskola vezetésével összhangban a 2023/2024-es tanévben is feladatának tekinti, hogy segítse a diákok szabadidős elfoglaltságának szervezését, a diákprogramok szervezett keretek közötti megvalósítását.

Az osztályok képviselőiket szeptember első hetében választották meg.

 

A „dökösök” névsora:
Falvai Sofia és Koplányi Dorottya (5.a), Dobos Márk és Szabados Hanna (5.b), Halmi Kata és Varga András (6.a), Hollauer Luca és Német Anna (6.b), Fehér Zalán és Németh Gergő (7.a), Eichardt Milán és Müller Odett (7.b), Sörös Veronika és Vojácsek Dorina (8.a), Maróti Vivien és Varga Zalán (8.b).

 

Alakuló ülésünket 2023. szeptember 12-én tartottuk. Megbeszéltük az egész éves munkatervünket, elindítottuk az osztályok közötti éves versenyünket, és a DÖK-elnök megválasztásával kapcsolatos teendőket is elkezdtük.

Az idei tanév DÖK-elnökjelöltjei:
Fehér Zalán (7.a), Vojácsek Dorina (8.a), Maróti Vivien és Varga Zalán (8.b).

A jelöltekre a 3.-8. évfolyam diákjai szavazhatnak 2023. szeptember 19-én, kedden. Másnap, szeptember 20-án, szerdán reggel hirdetem ki a diákelnök-választás eredményét.

 

A DÖK munkaterve kifüggesztésre kerül a felső tagozatos osztálytermekben, a DÖK 1. emeleti faliújságján, és a honlapon is olvasható.

 

Megyesi Ilona, DMS tanár